Ihastu uskomattomaan Pietariin!

Tiesitkö, että palatsien Pietari on maailman pohjoisin miljoonakaupunki? Ja sijaitsee vain 3,5 tunnin junamatkan päässä Helsingistä?           

Pietari hurmaa jokaisen! Täällä on rinnan tsaarinajan palatsien loistoa, neuvostoajan betoniarkkitehtuuria ja uusia venäläisiä kauppakeskuksia. 

Keskustassa näet kiireisiä liikemiehiä menossa rullalaudoilla töihin toimistoihin ja katutaiteilijoita piirtämässä muotokuvia ohikulkijoista pääkadun kauniissa puistikoissa. Matkailijat maailman joka kolkasta saapuvat ihailemaan tätä upeaa maailmanperintökohdetta, jonka koko ydin levittäytyy kanavien limaan kuin uskomattoman suuri ulkoilmamuseo. Kaupunki on hyvä matkakohde niin talvella kuin kesälläkin.

Tälle matkalle uskaltaa lähteä ensikertalainenkin! Liikumme yhdessä omalla ryhmällä ja kielitaitoisen oppaan avulla ei venäjän kielikään pelota. Matkan järjestää suomalainen Matka-Prima.

Tehdään ryhmänne matka yhdessä. Malliksi olemme suunnitelleet Taiteiden Pietari -matkan:

  • Ohjelma:
  • 1. päivä: junamatka Pietariin Allegro-junalla, lounas, kaupunkikiertoajelu ja majoittuminen hotelliin, illallinen, kävelyretki Pietarin illassa
  • 2. päivä: aamiainen hotellissa, retki Venäläisen taiteen museoon, lounas, kävelyretki Aleksanteri Nevskin luostarin alueella, illallinen hotellissa
  • 3. päivä: aamiainen hotellissa, retki nykytaiteen museo Erartaan, lounas, kuljetus asemalle ja junamatka Suomeen

Majoitus hyvätasoisessa Moskova-hotellissa kaupungin keskustassa.

Taiteiden Pietari

Hinta on laskettu yhdelle henkilölle talvikaudelle 2019-2020 siten, että ryhmän koko on 25 hlöä. Viisumi ei sisälly hintaan.


Kysy lisää matkoista ja vaihtoehdoista, reissuun voi hyvin lähteä myös ryhmän omalla suomalaisella bussilla! 


Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Matka-Prima ja oppaana mukana Tuula Pohjalainen.

345€