Yleisöopastukset

Yleisöopastukset ovat kierroksia, joille voit tulla vaikka yksin. Kierrokset kestävät 1,5 - 2 tuntia. 

Valokeilassa tänään - Tauno Palo -kierrokset 13.-14.10.2022 klo 17.30 yhdessä ravintola Eliten kanssa

"Taiteiden Töölö -kierrokset ovat jälleen täällä. Tämä kävelykierros on kunnianosoitus Tauno Suurelle - näyttelijälegendalle, surusilmäiselle hurmurille, samettiääniselle laulajalle, karismaattiselle ja lämpimälle taiteilijalle.Kierrämme Töölössä Tauno Palon jalanjäljillä ja tutustumme häneen laulujen, elokuvien ja kertomusten siivittäminä. Kierroksen oppaana toimii iki-ihana ja Töölön historian tunteva helsinkiopas Tuula Pohjalainen.

Rauhallinen kävelykierros on kestoltaan n. 2 h (kävelyreitti n. 2 km). Kierros ei ole esteetön. 

Aloitamme kierroksen klo 17.30 osoitteesta Mannerheimintie 88 ja päätämme sen ravintola Eliteen, jossa jatkamme tunnelmointia ja nautimme herkullisen taiteilijamenuillallisen. Vielä on hyvä muistuttaa, että pukeuduthan kierrokselle lämpimästi.

Valokeilassa tänään - Tauno Palo -kierros sekä taiteilijamenuillallinen myydään pakettina hintaan 65 €/ hlö (kasvismenu 56 €).

Taiteilijamenu: Keitto paahdetusta kukkakaalista *** Hiillostettua taimenta, piparjuuri-perunapyreetä ja kantarellivoita TAI Tauno Palon kermasipulipihvi ja paistettuja perunoita *** Eliten ikiklassikko - Crème brûlée

Kasvismenu: Keitto paahdetusta kukkakaalista *** Vuohenjuustolla gratinoitua portobelloa kera kurpitsaa kolmella tavalla *** Omenainen Pannacotta, mantelikakkua ja omenahilloketta

Varaa paikkasi sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen elite@royalravintolat.com. Kierrokselle mahtuu 20 henkilöä per päivä, joten varaathan paikkasi pian."


Helsingin kävelyfestivaalit järjestetään Helsingissä aina keväisin ja syksyisin - tarjolla kymmeniä hienoja kierroksia. Tule mukaan - aikataulut Kävelyfestivaalien omilta sivuilta.


Kuva Elina Sydänmaanlakka
Kuva Elina Sydänmaanlakka
Kuva Inna Jänis
Kuva Inna Jänis