Bulgarian Sandanski

Kuumien lähteiden kylpyläkaupunki on Bulgarian aurinkoisin paikka                        

Sandanski on n 30 000 asukkaan kaupunki ja sijaitsee Lounais-Bulgariassa vain parinkymmenen kilometrin päässä Kreikan ja Pohjois-Makedonian rajalta.

Sandanski on ollut toinen kotikaupunkini jo yli kymmenen vuotta. Se on kaupunki, jossa on eniten aurinkoisia päiviä Bulgariassa ja joka tilastollisestikin on Bulgarian turvallisimpia paikkoja. Kaupunkia ympäröivät uskomattomat vuoristomaisemat ja useat mineraalivesilähteet höyryävät sen keskustassa. Sandanskin lähteiden vedessä hoitivat itseään roomalaiset jo tuhansia vuosia sitten. Kävelykadulla on lukuisia edullisia ravintoloita ja kauppoja, kaupungin 150 vuotta vanha puisto yllättää upeudellaan.

Ryhmämatkapaketti Sandanskiin on valmisteilla yhdessä Kouvolan Matkatoimiston kanssa vuodelle 2020. Tällä lomalla koet aitoa bulgarialaista elämää ja näet alueen rikasta kulttuuria - retkiohjelma on runsas! Retkellä pääset käymään myös Kreikassa ja Pohjois-Makedoniassa, Majoitus on tasokkaassa kylpylähotellissa, jonka lämpimästä mineraalivedestä pääset nauttimaan päivittäin.

Tutustu tästä esimerkkiohjelmaan: 

Jos lomailu ihanassa Sandanskissa kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää! 

Katso mukava sarja ystäväni Ari Tirrosen kuvaamia videoita Bulgariasta 


Uusinta blogissa: