Bulgaria ryhmille

Bulgarian Sandanski

Pirin-vuoret ympäröivät kuumien lähteiden kylpyläkaupunki Sandanskia - Bulgarian aurinkoisinta paikkakuntaa      

Sandanski on vajaan 30 000 asukkaan kaupunki ja sijaitsee Lounais-Bulgariassa vain parinkymmenen kilometrin päässä Kreikan ja Pohjois-Makedonian rajalta.

Sandanski on ollut toinen kotikaupunkini jo 15 vuotta. Se on kaupunki, jossa on eniten aurinkoisia päiviä Bulgariassa ja joka tilastollisestikin on Bulgarian turvallisimpia paikkoja. Kaupunkia ympäröivät uskomattomat vuoristomaisemat ja useat mineraalivesilähteet höyryävät sen keskustassa. Sandanskin lähteiden vedessä hoitivat itseään roomalaiset jo tuhansia vuosia sitten. Kävelykadulla on lukuisia edullisia ravintoloita ja kauppoja, kaupungin 150 vuotta vanha puisto yllättää upeudellaan.

Ryhmämatkapaketti Sandanskiin on valmistettu yhdessä Kouvolan Matkatoimiston kanssa. Tällä lomalla koet aitoa bulgarialaista elämää ja näet alueen rikasta kulttuuria - retkiohjelma on runsas! Retkellä pääset käymään halutessasi myös Kreikassa ja Pohjois-Makedoniassa, Majoitus on tasokkaassa kylpylähotellissa, jonka lämpimästä mineraalivedestä pääset nauttimaan päivittäin.

Suunnittelemme Sandanskiin myös erilaisia teemamatkoja vaikkapa ruoanlaitosta, vaelluksesta, uimisesta tai puutarhanhoidosta kiinnostuneille.

Syksyllä 2023 Sandanskissa vieraili reipas ryhmä ProMarttoja. Heidän matkakertomukseensa pääset tutustumaan tästä.

Jos lomailu ihanassa Sandanskissa kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää! 


Katso mukava sarja ystäväni Ari Tirrosen kuvaamia videoita Bulgariasta